Hart van Nederland: woningen ontruimd door brand in Amsterdams café (video)

Hart van Nederland: woningen ontruimd door brand in Amsterdams café (video)

Zaterdag 15 oktober 2022 om 12:35

<em>Hart van Nederland</em>: woningen ontruimd door <em>brand</em> in Amsterdams café (video) In de Bluey's Bar in Amsterdam heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag brand gewoed. Meerdere bovengelegen woningen aan de Eef Kamerbeekstraat werden ontruimd. Er zijn geen mensen gewond geraakt, maar één persoon is uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht, zo liet de politiewoordvoerder weten in bovenstaande video van Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.
Nieuws :

In de Bluey's Bar in Amsterdam heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag brand gewoed. Meerdere bovengelegen woningen aan de Eef Kamerbeekstraat werden ontruimd. Er zijn geen mensen gewond geraakt, maar één persoon is uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht, zo liet de politiewoordvoerder weten in bovenstaande video van Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's