Changing the game gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Changing the game gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Changing the game gemist? Bekijk hier de hele uitzending De laatste tijd is steeds meer ophef ontstaan over transgenderatleten. De urgente en ingetogen sportdocumentaire Changing the Game belicht transgenderinclusie van drie jonge topatleten in de Verenigde Staten. Middelbare schoolIn Changing the Game volgen we drie middelbare school-atleten tijdens sportwedstrijden, in hun persoonlijke leven en als transgender-tieners: Sarah, Andraya en Mack. Sarah komt uit New Hampshire, is een skiër en actief in de lokale politiek. WorstelenAndraya is een hardloper in Connecticut die openlijk deelneemt aan hardloopwedstrijden voor meisjes. Centraal staat Mack Beggs, die het nieuws haalde als winnaar van de Texas State Champion meisjes-worstelen: als jongen. De documentaire laat de intieme en emotionele realiteit zien van deze transgender-tieners. Bekijk ook Fatima Moreira over transgenderdiscussie in sportwereld: "Moeilijke kwestie" Bekijk deze video » Arjen Lubach wil transgender uitleggen met behulp van Klokhuis: "Dit gaat niet werken" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zondag 16 oktober 2022 om 21:52

De laatste tijd is steeds meer ophef ontstaan over transgenderatleten. De urgente en ingetogen sportdocumentaire Changing the Game belicht transgenderinclusie van drie jonge topatleten in de Verenigde Staten.

Middelbare school
In Changing the Game volgen we drie middelbare school-atleten tijdens sportwedstrijden, in hun persoonlijke leven en als transgender-tieners: Sarah, Andraya en Mack. Sarah komt uit New Hampshire, is een skiër en actief in de lokale politiek.

Worstelen
Andraya is een hardloper in Connecticut die openlijk deelneemt aan hardloopwedstrijden voor meisjes. Centraal staat Mack Beggs, die het nieuws haalde als winnaar van de Texas State Champion meisjes-worstelen: als jongen. De documentaire laat de intieme en emotionele realiteit zien van deze transgender-tieners.

Actuele video's

Meer actuele video's