Femke Bol vertelt over gouden races op EK atletiek: "Nooit zo'n dromer"

Femke Bol vertelt over gouden races op EK atletiek: "Nooit zo'n dromer"

Saturday 15 October 2022 om 23:32

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zaterdag 15 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Femke Bol</em> vertelt over gouden races op <em>EK atletiek</em>: &quot;Nooit zo'n dromer&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zaterdag 15 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Hoe begon Femke Bol eigenlijk met haar atletiekcarrière? "Ik was nooit zo'n grote dromer. Ik was nooit iemand die zei: ik ga een Olympische medaille halen. Dat heb ik geleerd de afgelopen jaren. De coaches hebben mij ook gestimuleerd door te zeggen: Fem, dit kan je ook proberen." Bekijk het fragment uit Humberto op Zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Femke Bol vertelt over gouden races op EK atletiek: "Nooit zo'n dromer"

Hoe begon Femke Bol eigenlijk met haar atletiekcarrière? "Ik was nooit zo'n grote dromer. Ik was nooit iemand die zei: ik ga een Olympische medaille halen. Dat heb ik geleerd de afgelopen jaren. De coaches hebben mij ook gestimuleerd door te zeggen: Fem, dit kan je ook proberen."

Bekijk het fragment uit Humberto op Zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's