Video: Oorlogsverslaggever Hans Jaap Melissen doet verslag vanuit Oekraïne

Video: Oorlogsverslaggever Hans Jaap Melissen doet verslag vanuit Oekraïne

Sunday 16 October 2022 om 12:50

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zaterdag 15 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Oorlogsverslaggever <em>Hans Jaap Melissen</em> doet verslag vanuit <em>Oekraïne</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zaterdag 15 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Opnieuw een heftige week in Oekraïne. Na de ontploffing op de Krimbrug volgde een week van Russische aanvallen op Oekraïense steden. Oorlogsverslaggever Hans Jaap Melissen was afgelopen week in het oorlogsgebied, bij Humberto vertelt hij over de huidige situatie in Oekraïne. Bekijk het fragment uit Humberto op Zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Video: Oorlogsverslaggever Hans Jaap Melissen doet verslag vanuit Oekraïne

Opnieuw een heftige week in Oekraïne. Na de ontploffing op de Krimbrug volgde een week van Russische aanvallen op Oekraïense steden. Oorlogsverslaggever Hans Jaap Melissen was afgelopen week in het oorlogsgebied, bij Humberto vertelt hij over de huidige situatie in Oekraïne.

Bekijk het fragment uit Humberto op Zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's