Video: geen auto gevonden in zoektocht naar vermiste Hebe (10) en begeleidster

Video: geen auto gevonden in zoektocht naar vermiste Hebe (10) en begeleidster

Dinsdag 18 oktober 2022 om 18:37

Video: geen auto gevonden in zoektocht naar vermiste Hebe (10) en begeleidster In het water bij Waspik is in de zoektocht naar de vermiste 10-jarige Hebe en haar 26-jarige begeleidster dinsdagmiddag niks aangetroffen. Dat bevestigt burgermeester Sacha Ausems van de gemeente Waalwijk aan Hart van Nederland. Dat meldt Hart van Nederland. Het is nog 'volkomen onduidelijk' waar de 10-jarige Hebe en haar 26-jarige begeleidster zijn. Dat schrijft de politie dinsdag in een persbericht. Ze maakt zich grote zorgen over het welzijn van Hebe, die een beperking heeft en 24 uur per dag zorg nodig heeft. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Kijken: F22-Raptor in Nederland, fans hebben eerste blik geworpen (video) Bekijk deze video » Ongeluk Bergen op Zoom: bus doormidden geknald (video) Bekijk deze video » Video: OM eist tot 10 jaar cel tegen verdachten dood Carlo Heuvelman Bekijk deze video »
Nieuws :

In het water bij Waspik is in de zoektocht naar de vermiste 10-jarige Hebe en haar 26-jarige begeleidster dinsdagmiddag niks aangetroffen. Dat bevestigt burgermeester Sacha Ausems van de gemeente Waalwijk aan Hart van Nederland. Dat meldt Hart van Nederland. Het is nog 'volkomen onduidelijk' waar de 10-jarige Hebe en haar 26-jarige begeleidster zijn. Dat schrijft de politie dinsdag in een persbericht. Ze maakt zich grote zorgen over het welzijn van Hebe, die een beperking heeft en 24 uur per dag zorg nodig heeft.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's