Video: OM eist tot 10 jaar cel tegen verdachten dood Carlo Heuvelman

Video: OM eist tot 10 jaar cel tegen verdachten dood Carlo Heuvelman

Maandag 17 oktober 2022 om 19:28

Video: OM eist tot 10 jaar cel tegen verdachten dood <em>Carlo Heuvelman</em> De verdachten in de Mallorca-zaak hebben hun strafeisen te horen gekregen. Zojuist hebben de officieren van justitie de straffen van de negen jonge mannen uit Hilversum bekend gemaakt. Tot tien jaar celstraffen wordt er geëist. De drie hoofdverdachten Sanil B., Mees T. en Hein B. worden het zwaarst aangerekend voor het excessieve uitgaansgeweld op het Spaanse eiland. Hart van Nederland brengt je op de hoogte in bovenstaande video. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland gemist? Uitslaande brand op industrieterrein in Beugen Bekijk deze video » Kijken: F22-Raptor in Nederland, fans hebben eerste blik geworpen (video) Bekijk deze video » Ongeluk Bergen op Zoom: bus doormidden geknald (video) Bekijk deze video »
Misdaad :

De verdachten in de Mallorca-zaak hebben hun strafeisen te horen gekregen. Zojuist hebben de officieren van justitie de straffen van de negen jonge mannen uit Hilversum bekend gemaakt. Tot tien jaar celstraffen wordt er geëist. De drie hoofdverdachten Sanil B., Mees T. en Hein B. worden het zwaarst aangerekend voor het excessieve uitgaansgeweld op het Spaanse eiland. Hart van Nederland brengt je op de hoogte in bovenstaande video.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's