Opsporing Verzocht: het laatste nieuws over vermiste Hebe (10) uit Vught

Opsporing Verzocht: het laatste nieuws over vermiste Hebe (10) uit Vught

Dinsdag 18 oktober 2022 om 21:01

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 18 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 18 oktober terugkijken.

In Opsporing Verzocht aandacht voor de vermissing van de 10-jarige Hebe. Ze is sinds maandag vermist.

<em>Opsporing Verzocht</em>: het laatste nieuws over vermiste Hebe (10) uit Vught Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 18 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 18 oktober terugkijken. In Opsporing Verzocht aandacht voor de vermissing van de 10-jarige Hebe. Ze is sinds maandag vermist. BegleidsterHebe (10 jaar) is vermist. De laatste details hoorde je dinsdagavond in Opsporing Verzocht. Hebe is voor het laatst gezien in gezelschap van haar begeleidster bij de Sint Theresastraat in Raamsdonksveer. Beiden zijn in onbekende richting vertrokken in een zwarte Kia Picanto. Hebe heeft permanente zorg nodig. Als mensen het meisje zien moeten ze meteen 112 bellen en doorgeven waar ze haar gezien hebben. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: het laatste nieuws over vermiste Hebe (10) uit Vught

Begleidster
Hebe (10 jaar) is vermist. De laatste details hoorde je dinsdagavond in Opsporing Verzocht. Hebe is voor het laatst gezien in gezelschap van haar begeleidster bij de Sint Theresastraat in Raamsdonksveer. Beiden zijn in onbekende richting vertrokken in een zwarte Kia Picanto. Hebe heeft permanente zorg nodig. Als mensen het meisje zien moeten ze meteen 112 bellen en doorgeven waar ze haar gezien hebben.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's