Zien! De Avondshow met Arjen Lubach over schorsing Baudet

Zien! De Avondshow met Arjen Lubach over schorsing Baudet

Dinsdag 18 oktober 2022 om 23:15

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Zien! <em>De Avondshow met Arjen Lubach</em> over schorsing <em>Baudet</em> Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Het is een historische dag vandaag want voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog is er een Tweede Kamerlid geschorst. Thierry Baudet mag vanaf morgen een week lang niet meer meedoen aan debatten in de tweede kamer. In De Avondshow met Arjen Lubach zien we een uitgebreid filmpje waarin Baudet zijn bedenkelijke mening uitspreekt over allerlei zaken maar daar is hij niet om geschorst legt Lubach uit. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien! De Avondshow met Arjen Lubach over schorsing Baudet

Het is een historische dag vandaag want voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog is er een Tweede Kamerlid geschorst. Thierry Baudet mag vanaf morgen een week lang niet meer meedoen aan debatten in de tweede kamer. In De Avondshow met Arjen Lubach zien we een uitgebreid filmpje waarin Baudet zijn bedenkelijke mening uitspreekt over allerlei zaken maar daar is hij niet om geschorst legt Lubach uit.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's