De Bodyguard gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Bodyguard gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Bodyguard gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na een aantal loodzware weken is het tijd voor de finale van De Bodyguard. Onder leiding van de gerenommeerde persoonsbeveiligers Nico Raat en Malcolm Wynter streden tien kandidaten tegen elkaar. Wie heeft het in zich om bodyguard te worden? Alle fragmenten uit deze uitzending De Bodyguard: Hans Klok tevreden over beveiliging, zag wel ‘hier en daar een foutje’ Bekijk deze video » RijtestHet is de dag van de finale. Drie kandidaten zijn nog in de race. De dag start met een rijtest. Lukt het ze de auto van een belager van de weg af te rijden? Na deze oefening valt één kandidaat alsnog af. De overige twee worden op een verlaten en onheilspellend terrein gedropt. Via een rioolbuis worden ze een huis ingeloodst waar ze belangrijke informatie over bedreigers kunnen opdoen. Hans KlokDeze informatie over mogelijke bedreigers is van levensbelang, want als finaletest zijn de twee finalisten verantwoordelijk voor de beveiliging van Nederlands bekendste illusionist: Hans Klok. Hij wordt voor, tijdens en na zijn optreden belaagd en de vraag is wie van de overgebleven kandidaten het beste overal op inspringt. Die mag zich de winnaar van De Bodyguard noemen.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Woensdag 19 oktober 2022 om 21:25

Na een aantal loodzware weken is het tijd voor de finale van De Bodyguard. Onder leiding van de gerenommeerde persoonsbeveiligers Nico Raat en Malcolm Wynter streden tien kandidaten tegen elkaar. Wie heeft het in zich om bodyguard te worden?

Rijtest
Het is de dag van de finale. Drie kandidaten zijn nog in de race. De dag start met een rijtest. Lukt het ze de auto van een belager van de weg af te rijden? Na deze oefening valt één kandidaat alsnog af. De overige twee worden op een verlaten en onheilspellend terrein gedropt. Via een rioolbuis worden ze een huis ingeloodst waar ze belangrijke informatie over bedreigers kunnen opdoen.

Hans Klok
Deze informatie over mogelijke bedreigers is van levensbelang, want als finaletest zijn de twee finalisten verantwoordelijk voor de beveiliging van Nederlands bekendste illusionist: Hans Klok. Hij wordt voor, tijdens en na zijn optreden belaagd en de vraag is wie van de overgebleven kandidaten het beste overal op inspringt. Die mag zich de winnaar van De Bodyguard noemen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Bodyguard

Actuele video's

Meer actuele video's