Zien! Rico Verhoeven en Dwayne Johnson doen een 'staredown' in RTL Boulevard

Zien! Rico Verhoeven en Dwayne Johnson doen een 'staredown' in RTL Boulevard

Woensdag 19 oktober 2022 om 20:35

Zien! <em>Rico Verhoeven</em> en <em>Dwayne Johnson</em> doen een 'staredown' in <em>RTL Boulevard</em> Kickbokser Rico Verhoeven droomt van een succesvolle Hollywood carrière en vloog voor RTL Boulevard naar Londen om Dwayne 'the Rock' Johnson te spreken over zijn nieuwe film 'Black Adam'. Verhoeven greep die kans meteen om hem naar tips te vragen. Als het aan Johnson ligt komt het wel goed met zijn filmcarrière, Rico hoeft alleen maar zijn sportdiscipline toe te passen bij het acteren. De 'looks' heeft hij al. Het interview werd op passende wijze afgesloten met een 'staredown'. Wie keek het eerst weg? Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Zien! Rico Verhoeven en Dwayne Johnson doen een 'staredown' in RTL Boulevard

Kickbokser Rico Verhoeven droomt van een succesvolle Hollywood carrière en vloog voor RTL Boulevard naar Londen om Dwayne 'the Rock' Johnson te spreken over zijn nieuwe film 'Black Adam'. Verhoeven greep die kans meteen om hem naar tips te vragen. Als het aan Johnson ligt komt het wel goed met zijn filmcarrière, Rico hoeft alleen maar zijn sportdiscipline toe te passen bij het acteren. De 'looks' heeft hij al. Het interview werd op passende wijze afgesloten met een 'staredown'. Wie keek het eerst weg?

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's