Vandaag Inside: Johan Derksen windt zich op over Hazes-familie, "aandachtsziek"

Vandaag Inside: Johan Derksen windt zich op over Hazes-familie, "aandachtsziek"

Woensdag 19 oktober 2022 om 23:19

Johan Derksen is weer lekker op dreef in deze aflevering van Vandaag Inside: naast Glennis Grace is ook de complete familie Hazes weer aan de beurt bij de nationale bromsnor.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em>: Johan Derksen windt zich op over <em>Hazes</em>-familie, &quot;aandachtsziek&quot; Johan Derksen is weer lekker op dreef in deze aflevering van Vandaag Inside: naast Glennis Grace is ook de complete familie Hazes weer aan de beurt bij de nationale bromsnor. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. "Elke dag mee lastiggevallen"Door de docu over André Hazes, die donderdag uitkomt op Videoland, zijn ze vandaag weer in het nieuws: "Het is toch een aandachtszieke familie? De ene nog erger dan de ander. Ik word er elke dag weer mee lastiggevallen. Wat mij niet interesseert is de familie Hazes." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

"Elke dag mee lastiggevallen"
Door de docu over André Hazes, die donderdag uitkomt op Videoland, zijn ze vandaag weer in het nieuws: "Het is toch een aandachtszieke familie? De ene nog erger dan de ander. Ik word er elke dag weer mee lastiggevallen. Wat mij niet interesseert is de familie Hazes."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's