Zien: Marwan Kenzari vertelt bij Arjen Lubach over nieuwe film Black Adam

Zien: Marwan Kenzari vertelt bij Arjen Lubach over nieuwe film Black Adam

Thursday 20 October 2022 om 09:26

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Marwan Kenzari</em> vertelt bij Arjen Lubach over nieuwe film <em>Black Adam</em> Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. De Nederlandse acteur Marwan Kenzari timmert behoorlijk aan de weg in Hollywood. Hij was al te zien in grote producties als Ben-Hur (2016), Murder on the Orient Express (2017), Aladdin (2019) en The Old Guard (2020) en deze week volgde de première van zijn nieuwste film Black Adam, die zich afspeelt in het DC Comics-universum. Kenzari heeft een grote rol naast onder anderen Dwayne Johnson en Pierce Brosnan, maar Arjen Lubach constateert tot zijn verbazing dat Kenzari niet te zien is in de trailer voor de film. Dat heeft alles te maken met de 'spoiler-gevoelige rol' die hij speelt. Lees ook onze filmrecensie van Black Adam bij Gids.tv. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Marwan Kenzari vertelt bij Arjen Lubach over nieuwe film Black Adam

De Nederlandse acteur Marwan Kenzari timmert behoorlijk aan de weg in Hollywood. Hij was al te zien in grote producties als Ben-Hur (2016), Murder on the Orient Express (2017), Aladdin (2019) en The Old Guard (2020) en deze week volgde de première van zijn nieuwste film Black Adam, die zich afspeelt in het DC Comics-universum. Kenzari heeft een grote rol naast onder anderen Dwayne Johnson en Pierce Brosnan, maar Arjen Lubach constateert tot zijn verbazing dat Kenzari niet te zien is in de trailer voor de film. Dat heeft alles te maken met de 'spoiler-gevoelige rol' die hij speelt.

Lees ook onze filmrecensie van Black Adam bij Gids.tv.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's