Jinek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Jinek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Jinek gemist? Bekijk hier de hele uitzending Woensdag in Jinek: De politie is nog steeds op zoek naar de 10-jarige Hebe en haar begeleider Sanne.Robbert Miedema van het Veteranen Search Team zoekt mee en vertelt vanavond waar het speciale zoekteam op let. ADE, het grootste dance-evenement ter wereld, wordt vandaag afgetrapt in Amsterdam. En wie daar al tien jaar pompende beats draait en bovendien al 20 jaar in de top 5 beste dj's wereldwijd staat? Trance-legende van eigen bodem: Armin van Buuren! haver-, soja- en amandelmelk vliegen ons om de oren in ieder hip koffietentje. Maar als het aan Jaap Korteweg ligt drinken we binnenkort gewoon weer échte koeienmelk, maar dan niet gemaakt door koeien. Na zijn jarenlange strijd tegen de vleesindustrie vertelt hij vanavond hoe hij de zuivelindustrie op zijn kop gaat zetten. Het kabinet stuurt, tegen de wil van de Tweede Kamer in, toch een delegatie naar het WK voetbal in Qatar. We bespreken de situatie met Floor Bremer, Danny Ghosen en Sjoerd Mossou.
Uitzending :
Jinek gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Woensdag in Jinek:

De politie is nog steeds op zoek naar de 10-jarige Hebe en haar begeleider Sanne.Robbert Miedema van het Veteranen Search Team zoekt mee en vertelt vanavond waar het speciale zoekteam op let.

  • ADE, het grootste dance-evenement ter wereld, wordt vandaag afgetrapt in Amsterdam. En wie daar al tien jaar pompende beats draait en bovendien al 20 jaar in de top 5 beste dj's wereldwijd staat? Trance-legende van eigen bodem: Armin van Buuren!
  • haver-, soja- en amandelmelk vliegen ons om de oren in ieder hip koffietentje. Maar als het aan Jaap Korteweg ligt drinken we binnenkort gewoon weer échte koeienmelk, maar dan niet gemaakt door koeien. Na zijn jarenlange strijd tegen de vleesindustrie vertelt hij vanavond hoe hij de zuivelindustrie op zijn kop gaat zetten.
  • Het kabinet stuurt, tegen de wil van de Tweede Kamer in, toch een delegatie naar het WK voetbal in Qatar. We bespreken de situatie met Floor Bremer, Danny Ghosen en Sjoerd Mossou.
Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV