Vandaag Inside gemist? KNVB stopt OneLove-campagne na ophef rondom aanvoerdersband

Vandaag Inside gemist? KNVB stopt OneLove-campagne na ophef rondom aanvoerdersband

Donderdag 20 oktober 2022 om 23:15

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em> gemist? KNVB stopt <em>OneLove-campagne</em> na ophef rondom aanvoerdersband Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Chris Woerts vertelt in Vandaag Inside dat de KNVB gaat stoppen met het voeren van de OneLove-campagne. Volgens Woerts heeft de Nederlandse voetbalbond dit besluit genomen na alle ophef die was ontstaan rondom het weigeren van de aanvoerdersband. De KNVB heeft tot op heden nog niets laten horen over het stoppen van de campagne. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Chris Woerts vertelt in Vandaag Inside dat de KNVB gaat stoppen met het voeren van de OneLove-campagne. Volgens Woerts heeft de Nederlandse voetbalbond dit besluit genomen na alle ophef die was ontstaan rondom het weigeren van de aanvoerdersband. De KNVB heeft tot op heden nog niets laten horen over het stoppen van de campagne.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's