Johan Derksen staat stil bij afscheid Henk de Jong: 'Heel droevig, een fantastisch mens'

Johan Derksen staat stil bij afscheid Henk de Jong: 'Heel droevig, een fantastisch mens'

Vrijdag 21 oktober 2022 om 08:46

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> staat stil bij afscheid <em>Henk de Jong</em>: 'Heel droevig, een fantastisch mens' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Henk de Jong moet gedwongen stoppen als trainer van Cambuur Leeuwarden vanwege gezondheidsredenen. De Jong heeft een cyste in zijn hoofd en daar kun je de stress van het trainersvak niet bij gebruiken. René van der Gijp noemt het gedwongen afscheid van De Jong 'heel sneu' en ook Johan Derksen staat stil bij dit trieste moment: "Heel droevig. Ik weet niet of het een goede trainer was, maar het was een fantastisch mens. De spelers liepen met hem weg." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Henk de Jong moet gedwongen stoppen als trainer van Cambuur Leeuwarden vanwege gezondheidsredenen. De Jong heeft een cyste in zijn hoofd en daar kun je de stress van het trainersvak niet bij gebruiken. René van der Gijp noemt het gedwongen afscheid van De Jong 'heel sneu' en ook Johan Derksen staat stil bij dit trieste moment: "Heel droevig. Ik weet niet of het een goede trainer was, maar het was een fantastisch mens. De spelers liepen met hem weg."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's