De Avondshow met Arjen Lubach: Lubach over ‘spannende’ race nieuwe leider China

De Avondshow met Arjen Lubach: Lubach over ‘spannende’ race nieuwe leider China

Vrijdag 21 oktober 2022 om 09:43

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

In De Avondshow met Arjen Lubach is het tijd voor de vaste rubriek Kijkersvragen. Deze keer is China onderwerp van gesprek, daar komt binnenkort een nieuwe leider aan de macht. Volgens Lubach is dit ‘enorm spannend’, een van de eisen is namelijk dat je ‘Xi Jinping’ moet heten.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: Lubach over ‘spannende’ race nieuwe leider China Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. In De Avondshow met Arjen Lubach is het tijd voor de vaste rubriek Kijkersvragen. Deze keer is China onderwerp van gesprek, daar komt binnenkort een nieuwe leider aan de macht. Volgens Lubach is dit ‘enorm spannend’, een van de eisen is namelijk dat je ‘Xi Jinping’ moet heten. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Avondshow met Arjen Lubach: Lubach over ‘spannende’ race nieuwe leider China

Actuele video's

Meer actuele video's