Nieuw seizoen Sterren op het doek start 29 oktober: bekijk de eerste beelden

Nieuw seizoen Sterren op het doek start 29 oktober: bekijk de eerste beelden

Binnenkort kun je genieten van een nieuw seizoen van Sterren op het doek. Er is een nieuw blik met BN’ers opengetrokken, zij laten zich portretteren terwijl Özcan Akyol allerlei vragen stelt. Deze reeks laten Rob Kemps, Daphne Deckers, Carry Slee, John van den Heuvel, Ronald Koeman, Sinan Can, Annechien Steenhuizen en Monic Hendrickx zich naschilderen door kunstenaars.

Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Sterren op het doek hieronder.

Het nieuwe seizoen van Sterren op het doek is vanaf zaterdag 29 oktober wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw seizoen <em>Sterren op het doek</em> start 29 oktober: bekijk de eerste beelden Binnenkort kun je genieten van een nieuw seizoen van Sterren op het doek. Er is een nieuw blik met BN’ers opengetrokken, zij laten zich portretteren terwijl Özcan Akyol allerlei vragen stelt. Deze reeks laten Rob Kemps, Daphne Deckers, Carry Slee, John van den Heuvel, Ronald Koeman, Sinan Can, Annechien Steenhuizen en Monic Hendrickx zich naschilderen door kunstenaars. Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Sterren op het doek hieronder. Het nieuwe seizoen van Sterren op het doek is vanaf zaterdag 29 oktober wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: 'Sywert van Lienden maakt Tjitske Reidinga aan het huilen' (video) Bekijk deze video » Sterren op het doek: deze BN’ers worden in nieuw seizoen geportretteerd Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV