Kijk LIVE naar persconferentie bootongeluk Terschelling (vrijdag 21 oktober)

Kijk LIVE naar persconferentie bootongeluk Terschelling (vrijdag 21 oktober)

In de vroege ochtend van vrijdag 21 oktober vond er een vreselijk bootongeluk plaats bij Terschelling. Een snelboot en een watertaxi kwamen daar met elkaar in botsing. Om 16.00 uur geeft de gemeente een persconferentie vanuit het gemeentehuis van Harlingen. Hieronder is de persconferentie live te zien.

Werkt de link hieronder niet? Kijk de persconferentie dan LIVE via deze link.

Kijk LIVE naar <em>persconferentie bootongeluk Terschelling</em> (vrijdag 21 oktober) In de vroege ochtend van vrijdag 21 oktober vond er een vreselijk bootongeluk plaats bij Terschelling. Een snelboot en een watertaxi kwamen daar met elkaar in botsing. Om 16.00 uur geeft de gemeente een persconferentie vanuit het gemeentehuis van Harlingen. Hieronder is de persconferentie live te zien. Werkt de link hieronder niet? Kijk de persconferentie dan LIVE via deze link. Twee dodenBij het noodlottige ongeval op het water kwamen tot nu toe twee mensen om het leven. Diverse passagiers zijn naar het ziekenhuis overgebracht en ook worden er nog altijd twee opvarenden vermist, onder wie een kind van twaalf jaar. De zoektocht naar overlevenden is inmiddels gestaakt (omdat de kans klein is dat de vermisten nog in leven zijn), maar er wordt wel verder gezocht. Kijk hierboven op vrijdag 21 oktober vanaf 16.00 uur LIVE naar de persconferentie over het bootongeluk bij Terschelling. Bekijk ook Aanvaring bij Terschelling: hulpdiensten zoeken nog kind van 12 jaar Bekijk deze video » Ongeluk watertaxi Terschelling: zoektocht naar laatste overlevenden gestaakt (video) Bekijk deze video »
Livestream :
Kijk LIVE naar persconferentie bootongeluk Terschelling (vrijdag 21 oktober)

Twee doden
Bij het noodlottige ongeval op het water kwamen tot nu toe twee mensen om het leven. Diverse passagiers zijn naar het ziekenhuis overgebracht en ook worden er nog altijd twee opvarenden vermist, onder wie een kind van twaalf jaar. De zoektocht naar overlevenden is inmiddels gestaakt (omdat de kans klein is dat de vermisten nog in leven zijn), maar er wordt wel verder gezocht.

Kijk hierboven op vrijdag 21 oktober vanaf 16.00 uur LIVE naar de persconferentie over het bootongeluk bij Terschelling.

Actuele video's

Meer actuele video's