Aanvaring bij Terschelling: hulpdiensten zoeken nog kind van 12 jaar

Aanvaring bij Terschelling: hulpdiensten zoeken nog kind van 12 jaar

Vrijdag 21 oktober 2022 om 09:50

Vrijdagochtend is er bij Terschelling een aanvaring geweest tussen een snelboot en een watertaxi. Twee mensen moesten worden gereanimeerd en de hulpdiensten zijn nog op zoek naar een kind van 12 jaar. Jan Hansen van de kustwacht vertelt meer over het ongeluk en de zoektocht naar het vermiste kind.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Aanvaring</em> bij Terschelling: hulpdiensten zoeken nog kind van 12 jaar Vrijdagochtend is er bij Terschelling een aanvaring geweest tussen een snelboot en een watertaxi. Twee mensen moesten worden gereanimeerd en de hulpdiensten zijn nog op zoek naar een kind van 12 jaar. Jan Hansen van de kustwacht vertelt meer over het ongeluk en de zoektocht naar het vermiste kind. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Botsing rondvaartboot en watertaxi bij Erasmusbrug: bekijk beelden van reddingsactie Bekijk deze video » Zien: Politie takelt gezonken boot uit de Lek, 35-jarige vrouw nog altijd vermist Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's