Veronica Offside gemist? Andy wordt bondscoach: "Kun je niet thuislaten"

Veronica Offside gemist? Andy wordt bondscoach: "Kun je niet thuislaten"

Vrijdag 21 oktober 2022 om 21:21

Andy van der Meijden gaat vanavond even op de stoel van bondscoach Van Gaal zitten, want hij vind dat Xavi Simons meegenomen moet worden: "Hij is de beste van de Eredivisie, dan moet je hem toch meenemen? Hij liet het deze wedstrijd op hoog niveau wel zien."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Veronica Offside</em> gemist? Andy wordt bondscoach: &quot;Kun je niet thuislaten&quot; Andy van der Meijden gaat vanavond even op de stoel van bondscoach Van Gaal zitten, want hij vind dat Xavi Simons meegenomen moet worden: "Hij is de beste van de Eredivisie, dan moet je hem toch meenemen? Hij liet het deze wedstrijd op hoog niveau wel zien." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. "Waarmaken"Advocaat is het niet helemaal met Van der Meijden eens: "Hij was toch niet echt goed? Je kan zien dat het een groot talent is, maar hij moet het nog wel waarmaken." Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

"Waarmaken"
Advocaat is het niet helemaal met Van der Meijden eens: "Hij was toch niet echt goed? Je kan zien dat het een groot talent is, maar hij moet het nog wel waarmaken."

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's