Jamai Loman maakt winnaars LEGO Masters 2022 bekend, bekijk de beelden

Jamai Loman maakt winnaars LEGO Masters 2022 bekend, bekijk de beelden

Sunday 23 October 2022 om 10:00

Zaterdag 22 oktober zagen we bij RTL 4 de grote finale van LEGO Masters. Na al het bouwen en oneindig veel steentjes in handen te hebben gehad, begint het zware werk de deelnemers op te breken. Wie o wie worden beloond met de eerste prijs? Zijn dat Arne en Sander, Jaap en Mathijs of Ton en Peter?

Bekijk het LEGO Masters-fragment uit de finale van 2022 hieronder.

<em>Jamai Loman</em> maakt winnaars <em>LEGO Masters 2022</em> bekend, bekijk de beelden Zaterdag 22 oktober zagen we bij RTL 4 de grote finale van LEGO Masters. Na al het bouwen en oneindig veel steentjes in handen te hebben gehad, begint het zware werk de deelnemers op te breken. Wie o wie worden beloond met de eerste prijs? Zijn dat Arne en Sander, Jaap en Mathijs of Ton en Peter? Bekijk het LEGO Masters-fragment uit de finale van 2022 hieronder. LEGO Masters is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook LEGO Masters: moed zakt Arne en Sander in de schoenen, dak valt op de grond Bekijk deze video » LEGO Masters: Welk team krijgt die laatste felbegeerde finaleplek? (video) Bekijk deze video »
TV :
Jamai Loman maakt winnaars LEGO Masters 2022 bekend, bekijk de beelden

LEGO Masters is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's