Code van Coppens start zondag, bekijk de eerste beelden met Maxime Meiland

Code van Coppens start zondag, bekijk de eerste beelden met Maxime Meiland

Vanavond gaat bij SBS6 een nieuw seizoen van Code van Coppens van start. In deze spelshow begeleiden de Vlaamse broers Mathias en Staf Coppens BN'er-duo's door escape rooms. De escape rooms zitten vol spannende experimenten en mysteries en daar zijn Maxime en Erica Meiland beslist achtergekomen. Bekijk de leuke beelden uit aflevering 1 hieronder.

Het nieuwe seizoen van Code van Coppens is vanaf zondag 23 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Code van Coppens</em> start zondag, bekijk de eerste beelden met <em>Maxime Meiland</em> Vanavond gaat bij SBS6 een nieuw seizoen van Code van Coppens van start. In deze spelshow begeleiden de Vlaamse broers Mathias en Staf Coppens BN'er-duo's door escape rooms. De escape rooms zitten vol spannende experimenten en mysteries en daar zijn Maxime en Erica Meiland beslist achtergekomen. Bekijk de leuke beelden uit aflevering 1 hieronder. Het nieuwe seizoen van Code van Coppens is vanaf zondag 23 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Code van Coppens: Erica Meiland en Maxime Meiland schreeuwen het uit Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's