Britt Dekker blèrt alles bij elkaar voor punten in Ik Hou van Holland: "Tuinslang!"

Britt Dekker blèrt alles bij elkaar voor punten in Ik Hou van Holland: "Tuinslang!"

Sunday 23 October 2022 om 12:51

Gisteren, zaterdag 22 oktober, zagen we o.a. hoe Britt Dekker in de uitzending van Ik Hou van Holland alles bij elkaar schreeuwde om punten te verdienen met haar team. Het woord 'tuinslang' werd uiteindelijk geraden. Bekijk de hilarische beelden hieronder.

Ik Hou van Holland is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kan alle afleveringen van Ik Hou van Holland terugkijken op Gids.tv.

<em>Britt Dekker</em> blèrt alles bij elkaar voor punten in <em>Ik Hou van Holland</em>: &quot;Tuinslang!&quot; Gisteren, zaterdag 22 oktober, zagen we o.a. hoe Britt Dekker in de uitzending van Ik Hou van Holland alles bij elkaar schreeuwde om punten te verdienen met haar team. Het woord 'tuinslang' werd uiteindelijk geraden. Bekijk de hilarische beelden hieronder. Ik Hou van Holland is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kan alle afleveringen van Ik Hou van Holland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Rob Kemps in Jinek over impact CHANSONS!!: 'Mensen pakken op straat mijn hand vast' Bekijk deze video » Rob Kemps blundert op Nederlandse tv: "Dit knippen we eruit" (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's