Humberto gemist? Edwin Evers legt veelbesproken '80's sound' bloot

Humberto gemist? Edwin Evers legt veelbesproken '80's sound' bloot

Sunday 23 October 2022 om 13:45

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zaterdag 22 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

Door de nieuwe albums van onder meer Harry Styles en Taylor Swift lijkt de 80s sound weer helemaal terug van weggeweest. Edwin Evers is misschien wel dé expert op het gebied van muziek uit de jaren '80 en legt in Humberto in een kort college uit wat de charme van de muziek is.

<em>Humberto</em> gemist? <em>Edwin Evers</em> legt veelbesproken '80's sound' bloot Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zaterdag 22 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Door de nieuwe albums van onder meer Harry Styles en Taylor Swift lijkt de 80s sound weer helemaal terug van weggeweest. Edwin Evers is misschien wel dé expert op het gebied van muziek uit de jaren '80 en legt in Humberto in een kort college uit wat de charme van de muziek is. Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Edwin Evers legt veelbesproken '80's sound' bloot

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's