Humberto Op Zaterdag: Edwin Evers over comeback 80’s sound gemist? | Gids.tv

Humberto Op Zaterdag: Edwin Evers over comeback 80’s sound gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-10-22 22:41:00
Sport

Uitzending van Humberto Op Zaterdag gemist? Humberto Tan is elk weekend twee dagen lang (op zaterdag en zondag) te zien op de late avond van RTL 4. Zaterdag zijn onder meer Edwin Evers, Arjan Dwarshuis en Lennard Jan Geerts te gast. Dit zijn de gasten van zaterdag 22 oktober.

  • De 80’s sound is weer helemaal terug van weggeweest! Eighties-connaisseur Edwin Evers schuift vanavond bij Humberto aan een geeft met behulp van zijn eigen drumcomputer een klein college over hoe de herkenbare sound uit de tachtiger jaren geproduceerd wordt.

  • Ze zijn allebei presentatrice en, zoals hun achternaam al menigeen deed vermoeden, ze zijn ook nog zusjes! Met Merel Westrik en Kirsten Westrik gingen wij in de rubriek 'Back Home' terug naar hun ouderlijk huis in Westzaan. Vanavond zijn ze te gast.

  • Vogelkoning Arjan Dwarshuis zag ‘m ooit al in China, maar vandaag dook de zeer zeldzame geelbrauwgors plotseling op in Drenthe. Hij vertelt vanavond wat dit vogeltje nou zo bijzonder maakt.

  • We hebben een live-verbinding met verslaggever Lennard Jan Geerts die ons vanaf Terschelling op de hoogte brengt van het laatste nieuws rond het bootdrama van gisteren waarbij meerdere mensen om het leven kwamen.

Bekijk deze aflevering van Humberto Op Zaterdag hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Humberto op Zaterdag

Humberto Op Zaterdag video's

Humberto Op Zaterdag TV-Nieuws