Tom Staal in Veronica Offside op zoek naar Theo Janssen-effect in Arnhem: 'Wie?'

Tom Staal in Veronica Offside op zoek naar Theo Janssen-effect in Arnhem: 'Wie?'

Maandag 24 oktober 2022 om 21:53

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 24 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

Tom Staal in <em>Veronica Offside</em> op zoek naar Theo Janssen-effect in Arnhem: 'Wie?' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 24 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Vitesse is op zoek naar punten en dat wil voorlopig nog niet lukken. De ploeg van trainer Philip Cocu staat na 11 speelronden op een schamele 13e plaats, en dat terwijl Theo Janssen is aangetrokken om de club op de goede weg te helpen. Maar waar blijft dat Theo Janssen-effect? Veronica Offside-verslaggever Tom Staal reist af naar Arnhem. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :

Vitesse is op zoek naar punten en dat wil voorlopig nog niet lukken. De ploeg van trainer Philip Cocu staat na 11 speelronden op een schamele 13e plaats, en dat terwijl Theo Janssen is aangetrokken om de club op de goede weg te helpen. Maar waar blijft dat Theo Janssen-effect? Veronica Offside-verslaggever Tom Staal reist af naar Arnhem.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's