Danny Ghosen heeft zich vermaakt bij Vandaag Inside: 'Jullie hielden het netjes'

Danny Ghosen heeft zich vermaakt bij Vandaag Inside: 'Jullie hielden het netjes'

Dinsdag 25 oktober 2022 om 09:32

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 24 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Danny Ghosen</em> heeft zich vermaakt bij <em>Vandaag Inside</em>: 'Jullie hielden het netjes' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 24 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Maandag was Danny Ghosen te gast bij Vandaag Inside om te vertellen over zijn nieuwe programma In de schaduw van het WK. Na afloop praatte Ghosen even na met presentator Wilfred Genee over de uitzending. Genee was benieuwd of Ghosen, die toch kritisch is geweest op iemand als Johan Derksen, zich heeft vermaakt bij VI. Verrassend genoeg is dat wel het geval: volgens Ghosen hebben de mannen het netjes gehouden... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Het nieuwe programma In de schaduw van het WK is vanaf dinsdag 25 oktober wekelijks rond 21.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van In de schaduw van het WK terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :

Maandag was Danny Ghosen te gast bij Vandaag Inside om te vertellen over zijn nieuwe programma In de schaduw van het WK. Na afloop praatte Ghosen even na met presentator Wilfred Genee over de uitzending. Genee was benieuwd of Ghosen, die toch kritisch is geweest op iemand als Johan Derksen, zich heeft vermaakt bij VI. Verrassend genoeg is dat wel het geval: volgens Ghosen hebben de mannen het netjes gehouden...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven.

Het nieuwe programma In de schaduw van het WK is vanaf dinsdag 25 oktober wekelijks rond 21.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van In de schaduw van het WK terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's