Dinsdag in Oplichters Aangepakt: '17-jarige jongen wordt afgeperst en durft thuis niks te zeggen'

Dinsdag in Oplichters Aangepakt: '17-jarige jongen wordt afgeperst en durft thuis niks te zeggen'

Dinsdagavond zien we in Oplichters Aangepakt hoe Kees van der Spek een jongen te hulp schiet die afgeperst wordt: 'Hij is pas 17 en durft thuis niks te zeggen. Maar 3700 euro heeft hij ook niet', aldus de presentator die belooft dat het goed afloopt.

Bekijk de video van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt hieronder

Dinsdag in <em>Oplichters Aangepakt</em>: '17-jarige jongen wordt afgeperst en durft thuis niks te zeggen' Dinsdagavond zien we in Oplichters Aangepakt hoe Kees van der Spek een jongen te hulp schiet die afgeperst wordt: 'Hij is pas 17 en durft thuis niks te zeggen. Maar 3700 euro heeft hij ook niet', aldus de presentator die belooft dat het goed afloopt. Bekijk de video van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt hieronder Het nieuwe seizoen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is vanaf dinsdag 11 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kees van der Spek haalt uit naar Spoorloos-presentator Derk Bolt: "Weinig empathische reactie" Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: billenman Robbie gluurt naar achterwerk Renate Bekijk deze video »

Het nieuwe seizoen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is vanaf dinsdag 11 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's