Liedje op het eerste gezicht vanaf 5 november op SBS6: bekijk de eerste beelden

Liedje op het eerste gezicht vanaf 5 november op SBS6: bekijk de eerste beelden

Dinsdag 25 oktober 2022 om 13:37

Wendy van Dijk is vanaf zaterdag 5 november met een spiksplinternieuw programma te zien op SBS6: Liedje op het eerste gezicht. Hierin worden liefde en muziek op unieke wijze met elkaar gecombineerd.

Bekijk de eerste beelden van Liedje op het eerste gezicht hieronder

<em>Liedje op het eerste gezicht</em> vanaf 5 november op SBS6: bekijk de eerste beelden Wendy van Dijk is vanaf zaterdag 5 november met een spiksplinternieuw programma te zien op SBS6: Liedje op het eerste gezicht. Hierin worden liefde en muziek op unieke wijze met elkaar gecombineerd. Bekijk de eerste beelden van Liedje op het eerste gezicht hieronder Het nieuwe programma Liedje op het eerste gezicht is vanaf zaterdag 5 november wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Video: Liedje Op Het Eerste Gezicht-presentatrices over nieuwe SBS6-datingshow Bekijk deze video » The Masked Singer terug op 4 november: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
TV :

Het nieuwe programma Liedje op het eerste gezicht is vanaf zaterdag 5 november wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's