ZIEN: zo sloeg Glennis Grace Jumbo-medewerker (RTL Boulevard)

ZIEN: zo sloeg Glennis Grace Jumbo-medewerker (RTL Boulevard)

Wednesday 26 October 2022 om 20:15

Naar aanleiding van het bewijs dat is getoond in de rechtbank, is er een reconstructiebeeld gemaakt van het Jumbo-incident, waar Glennis Grace een grote rol in speelde. Glennis zegt zelf: "Mijn leven staat op zijn kop, het lijkt wel een slechte film".

Reconstructie
Ook de presentatoren van RTL Boulevard zijn niet te spreken van Glennis haar gedrag of uitspraken. Zo zegt John van den Heuvel: "Dit gedrag is niet uit te leggen, dit is niet te verdedigen."

ZIEN: zo sloeg <em>Glennis Grace</em> Jumbo-medewerker (<em>RTL Boulevard</em>) Naar aanleiding van het bewijs dat is getoond in de rechtbank, is er een reconstructiebeeld gemaakt van het Jumbo-incident, waar Glennis Grace een grote rol in speelde. Glennis zegt zelf: "Mijn leven staat op zijn kop, het lijkt wel een slechte film". ReconstructieOok de presentatoren van RTL Boulevard zijn niet te spreken van Glennis haar gedrag of uitspraken. Zo zegt John van den Heuvel: "Dit gedrag is niet uit te leggen, dit is niet te verdedigen." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: Glennis Grace komt aan bij rechtbank voor Jumbo-zaak (video) Bekijk deze video » Zijn beelden vechtpartij Glennis Grace in Jumbo ergens te zien? Bekijk deze video »
TV :
ZIEN: zo sloeg Glennis Grace Jumbo-medewerker (RTL Boulevard)

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's