ZIEN: Glennis Grace komt aan bij rechtbank voor Jumbo-zaak (video)

ZIEN: Glennis Grace komt aan bij rechtbank voor Jumbo-zaak (video)

Woensdag 26 oktober 2022 om 09:17

UPDATE: Glennis Grace zou dit hebben gezegd tegen een van de Jumbo-medewerkers: 'Motherfucker, ik snij je keel door als je het de volgende keer weer doet'

Glennis Grace is zojuist aangekomen bij de rechtbank in Amsterdam, voor het proces rondom haar wangedrag in de Jumbo, en zoals verwacht stond zo ongeveer de hele vaderlandse pers de in opspraak geraakte zangeres op te wachten. In vragen had ze echter geen zin, blijkt uit onderstaande beelden van Shownieuws:

ZIEN: <em>Glennis Grace</em> komt aan bij rechtbank voor Jumbo-zaak (video) UPDATE: Glennis Grace zou dit hebben gezegd tegen een van de Jumbo-medewerkers: 'Motherfucker, ik snij je keel door als je het de volgende keer weer doet' Glennis Grace is zojuist aangekomen bij de rechtbank in Amsterdam, voor het proces rondom haar wangedrag in de Jumbo, en zoals verwacht stond zo ongeveer de hele vaderlandse pers de in opspraak geraakte zangeres op te wachten. In vragen had ze echter geen zin, blijkt uit onderstaande beelden van Shownieuws: Bekijk ook RTL Boulevard: 'Camerabeelden spreken verhaal van Glennis Grace volledig tegen' (video) Bekijk deze video » Welke straf hangt Glennis Grace boven het hoofd volgens advocaat Job Knoester? (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Glennis Grace zou gezegd hebben: 'Motherfucker, ik snij je keel door als je het de volgende keer weer doet' (Jumbo-zaak) Bekijk deze video » Zijn beelden vechtpartij Glennis Grace in Jumbo ergens te zien? Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's