Roddelpraat en Famke Louise tegenover elkaar in rechtbank: "Stekker uit het programma trekken"

Roddelpraat en Famke Louise tegenover elkaar in rechtbank: "Stekker uit het programma trekken"

Donderdag 27 oktober 2022 om 18:19

Famke Louise en de mannen van Roddelpraat stonden vandaag opnieuw tegenover elkaar in de rechtbank in Amsterdam. Tijdens de behandeling van het hoger beroep raakte de zangeres zichtbaar geëmotioneerd. Famke stelt dat Dennis Schouten en Jan Roos haar kraamtijd hebben verpest door de publicatie van Roddelpraat.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Roddelpraat</em> en <em>Famke Louise</em> tegenover elkaar in rechtbank: &quot;Stekker uit het programma trekken&quot; Famke Louise en de mannen van Roddelpraat stonden vandaag opnieuw tegenover elkaar in de rechtbank in Amsterdam. Tijdens de behandeling van het hoger beroep raakte de zangeres zichtbaar geëmotioneerd. Famke stelt dat Dennis Schouten en Jan Roos haar kraamtijd hebben verpest door de publicatie van Roddelpraat. Tekst gaat verder onder de video. Kraamtijd verpestIn de Roddelpraat-video werd door de mannen beweerd dat Famke Louise zou zijn misbruikt door rapper Ali B, die voorheen haar manager was. Ook werd in die video een niet-uitgebracht nummer van de zangeres gedeeld. "Ik was net twee weken eerder bevallen. (…) Dit heeft mij en mijn gezin de mooie momenten gekost en het helemaal kapotgemaakt", aldus Famke Louise. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Jan Roos na tweede rechtszaak Famke Louise: "We hebben gelijk!" Bekijk deze video »
Nieuws :
Roddelpraat en Famke Louise tegenover elkaar in rechtbank: "Stekker uit het programma trekken"

Kraamtijd verpest
In de Roddelpraat-video werd door de mannen beweerd dat Famke Louise zou zijn misbruikt door rapper Ali B, die voorheen haar manager was. Ook werd in die video een niet-uitgebracht nummer van de zangeres gedeeld. "Ik was net twee weken eerder bevallen. (…) Dit heeft mij en mijn gezin de mooie momenten gekost en het helemaal kapotgemaakt", aldus Famke Louise.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's