Khalid & Sophie gemist? Max Terpstra in gesprek met Marina Abramović

Khalid & Sophie gemist? Max Terpstra in gesprek met Marina Abramović

Donderdag 27 oktober 2022 om 20:14

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Khalid &amp; Sophie gemist? <em>Max Terpstra</em> in gesprek met <em>Marina Abramović</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Verslaggever Max Terpstra reist voor Khalid & Sophie het land door en dit keer is hij in Carré in Amsterdam. Daar staat de komende twee weken de koningin van de kunstwereld: Marina Abramović. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Max Terpstra in gesprek met Marina Abramović

Verslaggever Max Terpstra reist voor Khalid & Sophie het land door en dit keer is hij in Carré in Amsterdam. Daar staat de komende twee weken de koningin van de kunstwereld: Marina Abramović.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's