Over Mijn Lijk: Irene heeft nog maximaal 1 jaar te leven, hoopt moeder weer te zien

Over Mijn Lijk: Irene heeft nog maximaal 1 jaar te leven, hoopt moeder weer te zien

Friday 28 October 2022 om 15:14

In het meest recente seizoen van Over Mijn Lijk werd onder meer Irene gevolgd. Irene had te horen gekregen dat ze ongeneeslijk ziek was, maar dit was niet het enige drama wat zich afspeelde binnen de familie. Ze vertelt dat het nu niet goed met haar gaat.

Lees verder onder de video.

<em>Over Mijn Lijk</em>: Irene heeft nog maximaal 1 jaar te leven, hoopt moeder weer te zien In het meest recente seizoen van Over Mijn Lijk werd onder meer Irene gevolgd. Irene had te horen gekregen dat ze ongeneeslijk ziek was, maar dit was niet het enige drama wat zich afspeelde binnen de familie. Ze vertelt dat het nu niet goed met haar gaat. Lees verder onder de video. Irene is bang voor de doodDe vader van het gezin was al overleden, en moeder Patrizia had net als Irene kanker. In de reünie van Over Mijn Lijk vertelt Irene dat haar moeder inmiddels is overleden. En in het ziekenhuis heeft ze zelf ook slecht nieuws gekregen, ze heeft nog 3 tot 6 maanden te leven, met een maximale uitloop tot een jaar. Irene bekent dat ze bang is voor de dood. “Ik hoop op mijn mama met open armen.” Bekijk het fragment van de reünie van Over Mijn Lijk, die te streamen is op NPO Start, hierboven. Je kunt alle afleveringen van Over Mijn Lijk terugkijken bij Gids.tv. Roy Oude Rikerink over reünie Over Mijn Lijk: "Geniet van alle mooie momenten" Bekijk deze video »

Irene is bang voor de dood
De vader van het gezin was al overleden, en moeder Patrizia had net als Irene kanker. In de reünie van Over Mijn Lijk vertelt Irene dat haar moeder inmiddels is overleden. En in het ziekenhuis heeft ze zelf ook slecht nieuws gekregen, ze heeft nog 3 tot 6 maanden te leven, met een maximale uitloop tot een jaar. Irene bekent dat ze bang is voor de dood. “Ik hoop op mijn mama met open armen.”

Bekijk het fragment van de reünie van Over Mijn Lijk, die te streamen is op NPO Start, hierboven. Je kunt alle afleveringen van Over Mijn Lijk terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's