Video: Jeroen van Wijngaarden in Op1 over plan VVD om te boren in gasvelden

Video: Jeroen van Wijngaarden in Op1 over plan VVD om te boren in gasvelden

Vrijdag 28 oktober 2022 om 23:28

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Jeroen van Wijngaarden</em> in <em>Op1</em> over plan VVD om te boren in gasvelden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De komende jaren blijven we afhankelijk van gas, dus moeten we volgens de VVD gaan boren in de kleine gasvelden die Nederland rijk is. "Zorg voor veiligheid en dat de regio gaat profiteren van de opbrengsten. Dan kan je dat gebruiken om de huizen te isoleren", aldus VVD-Kamerlid Jeroen van Wijngaarden. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Video: Jeroen van Wijngaarden in Op1 over plan VVD om te boren in gasvelden

De komende jaren blijven we afhankelijk van gas, dus moeten we volgens de VVD gaan boren in de kleine gasvelden die Nederland rijk is. "Zorg voor veiligheid en dat de regio gaat profiteren van de opbrengsten. Dan kan je dat gebruiken om de huizen te isoleren", aldus VVD-Kamerlid Jeroen van Wijngaarden.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's