Youp van 't Hek in Jinek: 'Geen zin in deelname Boerderij van Dorst' (video)

Youp van 't Hek in Jinek: 'Geen zin in deelname Boerderij van Dorst' (video)

Zaterdag 29 oktober 2022 om 09:31

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Youp van 't Hek doet niet mee aan het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst. Dat hoorde je vrijdag in Jinek. 'Geen zin in'. Youp en Raven van Dorst zijn beide te gast.

Youp van 't Hek in <em>Jinek</em>: 'Geen zin in deelname <em>Boerderij van Dorst</em>' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Youp van 't Hek doet niet mee aan het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst. Dat hoorde je vrijdag in Jinek. 'Geen zin in'. Youp en Raven van Dorst zijn beide te gast. GastenRaven van Dorst vertelde in Jinek over het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst, waarin Raven bijzondere gasten ontvangt voor een goed gesprek. Ook Youp van 't Hek werd gevraagd, maar die wilde niet. In Jinek hoorde je waarom. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Youp van 't Hek in Jinek: 'Geen zin in deelname Boerderij van Dorst' (video)

Gasten
Raven van Dorst vertelde in Jinek over het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst, waarin Raven bijzondere gasten ontvangt voor een goed gesprek. Ook Youp van 't Hek werd gevraagd, maar die wilde niet. In Jinek hoorde je waarom.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's