College Tour gemist? Bekijk hier de hele uitzending

College Tour gemist? Bekijk hier de hele uitzending

College Tour gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond zien we iets bijzonders in College Tour. Voor de derde keer in de geschiedenis van het programma ontvangt presentator Twan Huys niet één, maar twee gasten: het advocatenkoppel Geert-Jan en Carry Knoops beantwoordt zijn vragen en die van de studenten in de zaal. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Carry Knoops in College Tour over gevolgen tweede wereldoorlog op haar joodse moeder Bekijk deze video » Geert-Jan Knoops over aangifte seksueel misbruik Marco Borsato: "Redelijk vermoeden" Bekijk deze video » College Tour gemist? Gert-Jan en Carry Knoops nemen het op voor Marco Borsato Bekijk deze video » College Tour gemist? Advocaat Carry Knoops over seksisme in de advocatuur Bekijk deze video » TopDe eerdere afleveringen waarin een duo te gast was werden uitgezonden op 7 juni 2010 (Dries van Agt en Hans Wiegel) en 16 juni 2019 (Lucas en Arthur Jussen). Nu is het dus de beurt aan Geert-Jan en Carry Knoops. Met ruim dertig jaar aan ervaring in de rechtszaal behoren zij tot de top van de Nederlandse advocatuur. Geert WildersHet echtpaar-Knoops verzorgde de verdediging in spraakmakende processen, zoals die van Julio Poch en Geert Wilders. Ook stonden zij de verdachten bij in zowel de Puttense als de Deventer moordzaak. Daarnaast staat het echtpaar momenteel ook Marco Borsato bij, die onder vuur ligt door aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Bekijk ook College Tour gemist? Bolt over Ruud van Nistelrooij: "Heb je z'n nummer?" Bekijk deze video » College Tour gemist? Clarissa Ward bewondert wilskracht van Oekraïners Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Sunday 30 October 2022 om 21:08

Vanavond zien we iets bijzonders in College Tour. Voor de derde keer in de geschiedenis van het programma ontvangt presentator Twan Huys niet één, maar twee gasten: het advocatenkoppel Geert-Jan en Carry Knoops beantwoordt zijn vragen en die van de studenten in de zaal.

Top
De eerdere afleveringen waarin een duo te gast was werden uitgezonden op 7 juni 2010 (Dries van Agt en Hans Wiegel) en 16 juni 2019 (Lucas en Arthur Jussen). Nu is het dus de beurt aan Geert-Jan en Carry Knoops. Met ruim dertig jaar aan ervaring in de rechtszaal behoren zij tot de top van de Nederlandse advocatuur.

Geert Wilders
Het echtpaar-Knoops verzorgde de verdediging in spraakmakende processen, zoals die van Julio Poch en Geert Wilders. Ook stonden zij de verdachten bij in zowel de Puttense als de Deventer moordzaak. Daarnaast staat het echtpaar momenteel ook Marco Borsato bij, die onder vuur ligt door aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Bekijk hier alle video's en artikelen van College Tour

Actuele video's

Meer actuele video's