College Tour gemist? Gert-Jan en Carry Knoops nemen het op voor Marco Borsato

College Tour gemist? Gert-Jan en Carry Knoops nemen het op voor Marco Borsato

Zondag 30 oktober 2022 om 22:43

Hieronder zie je een fragment van College Tour van zondag 30 oktober. Je kunt de volledige uitzending van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Eind vorig jaar liet Marco Borsato via zijn advocaten Gert-Jan en Carry Knoopt weten dat hij justitie vraagt om onderzoek te doen naar 'de bron van de insinuaties met zo nodig daaraan te verbinden strafrechtelijke gevolgen'. In College Tour vertelt het advocatenduo alles over het onderzoek en de aantijgingen tegen Borsato.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>College Tour</em> gemist? <em>Gert-Jan</em> en <em>Carry Knoops</em> nemen het op voor Marco Borsato Hieronder zie je een fragment van College Tour van zondag 30 oktober. Je kunt de volledige uitzending van College Tour terugkijken bij Gids.tv. Eind vorig jaar liet Marco Borsato via zijn advocaten Gert-Jan en Carry Knoopt weten dat hij justitie vraagt om onderzoek te doen naar 'de bron van de insinuaties met zo nodig daaraan te verbinden strafrechtelijke gevolgen'. In College Tour vertelt het advocatenduo alles over het onderzoek en de aantijgingen tegen Borsato. Tekst gaat verder onder de video. Reactie advocatenduoGeert-Jan en Carry Knoops maken zich zorgen dat de maatschappij te snel in de schuldvraag stapt bij de aangifte tegen Marco Borsato: "Iemand wordt volledig uit de maatschappij gehaald." Bekijk de beelden van College Tour met Geert-Jan en Carry Knoops hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.
TV :
College Tour gemist? Gert-Jan en Carry Knoops nemen het op voor Marco Borsato

Reactie advocatenduo
Geert-Jan en Carry Knoops maken zich zorgen dat de maatschappij te snel in de schuldvraag stapt bij de aangifte tegen Marco Borsato: "Iemand wordt volledig uit de maatschappij gehaald."

Bekijk de beelden van College Tour met Geert-Jan en Carry Knoops hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's