Rob Goossens in Renze op Zaterdag: "Carrière Glennis Grace is voorbij"

Rob Goossens in Renze op Zaterdag: "Carrière Glennis Grace is voorbij"

Zondag 30 oktober 2022 om 09:37

Renze Klamer is gisteravond begonnen aan zijn nieuwe seizoen Renze op Zaterdag: de weekendtalkshow die afgelopen tijd van Humberto Tan was, is nu van hem. Bekijk een fragment hieronder.

Glennis Grace
In de eerste aflevering was mediadeskundige Rob Goossens te gast. Onlangs sprak hij met Luuk Ikink in de BLVD Podcast over Glennis Grace, en ook bij Renze was de zangeres het onderwerp van gesprek. Hij gelooft dat de carrière van Glennis Grace ten einde is na haar misdragingen in de Jumbo. Bekijk het fragment van RENZE hieronder.

<em>Rob Goossens</em> in <em>Renze op Zaterdag</em>: &quot;Carrière Glennis Grace is voorbij&quot; Renze Klamer is gisteravond begonnen aan zijn nieuwe seizoen Renze op Zaterdag: de weekendtalkshow die afgelopen tijd van Humberto Tan was, is nu van hem. Bekijk een fragment hieronder. Glennis GraceIn de eerste aflevering was mediadeskundige Rob Goossens te gast. Onlangs sprak hij met Luuk Ikink in de BLVD Podcast over Glennis Grace, en ook bij Renze was de zangeres het onderwerp van gesprek. Hij gelooft dat de carrière van Glennis Grace ten einde is na haar misdragingen in de Jumbo. Bekijk het fragment van RENZE hieronder. RENZE is iedere zaterdag en zondag rond rond 22.40 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RENZE terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Renze Klamer in RTL Boulevard: 'Talkshow maken in de zomer is lastig' (video) Bekijk deze video » Video: Renze Klamer heeft zin in nieuwe seizoen, maar brengt wel "offertje" Bekijk deze video »
TV :
Rob Goossens in Renze op Zaterdag: "Carrière Glennis Grace is voorbij"

RENZE is iedere zaterdag en zondag rond rond 22.40 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RENZE terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's