Zien: klunzige Dave en Donny Roelvink komen helling niet op in Code van Coppens

Zien: klunzige Dave en Donny Roelvink komen helling niet op in Code van Coppens

Zondag 30 oktober 2022 om 12:11

Zondag kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Code van Coppens, deze keer nemen Dave en Donny Roelvink het op tegen Kees van der Spek en Kim-Lian van der Meij. Het lukt Dave en Donny maar niet op de steile helling op te komen: "Onder me voeten duwen! Lul de behanger", roept Dave naar Donny. Donny vindt z'n broer maar een mafkees. Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Code van Coppens hieronder.

Code van Coppens is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: klunzige Dave en Donny Roelvink komen helling niet op in <em>Code van Coppens</em> Zondag kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Code van Coppens, deze keer nemen Dave en Donny Roelvink het op tegen Kees van der Spek en Kim-Lian van der Meij. Het lukt Dave en Donny maar niet op de steile helling op te komen: "Onder me voeten duwen! Lul de behanger", roept Dave naar Donny. Donny vindt z'n broer maar een mafkees. Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Code van Coppens hieronder. Code van Coppens is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Code van Coppens: Kim-Lian van der Meij en Kees van der Spek spelen Titanic-scène Bekijk deze video » Video: Kim-Lian van der Meij en Kees van der Spek zondag te zien in Code van Coppens Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's