Code van Coppens: Kim-Lian van der Meij en Kees van der Spek spelen Titanic-scène

Code van Coppens: Kim-Lian van der Meij en Kees van der Spek spelen Titanic-scène

Vrijdag 28 oktober 2022 om 16:10

In Code van Coppens hebben Kim-Lian van der Meij en Kees van der Spek elkaar helemaal gevonden. Ze staan dan wel op een zinkend schip, maar je voelt hun liefde voor de iconische speelfilm Titanic. Ze bespreken het lot van hun personages. Wie verzuipt er ook alweer en wie gaat nog een leuk leven leiden?

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Code van Coppens hieronder.

Code van Coppens is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Code van Coppens</em>: Kim-Lian van der Meij en Kees van der Spek spelen <em>Titanic</em>-scène In Code van Coppens hebben Kim-Lian van der Meij en Kees van der Spek elkaar helemaal gevonden. Ze staan dan wel op een zinkend schip, maar je voelt hun liefde voor de iconische speelfilm Titanic. Ze bespreken het lot van hun personages. Wie verzuipt er ook alweer en wie gaat nog een leuk leven leiden? Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Code van Coppens hieronder. Code van Coppens is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Code van Coppens start zondag, bekijk de eerste beelden met Maxime Meiland Bekijk deze video » Paniek bij Donny en Dave Roelvink in Code van Coppens: ‘Doe rustig met je geschreeuw!’ Bekijk deze video »
TV :
Code van Coppens: Kim-Lian van der Meij en Kees van der Spek spelen Titanic-scène

Actuele video's

Meer actuele video's