Nieuw seizoen Het Jachtseizoen vanaf 5 november bij StukTV: bekijk de trailer

Nieuw seizoen Het Jachtseizoen vanaf 5 november bij StukTV: bekijk de trailer

Maandag 31 oktober 2022 om 15:16

Vanaf 5 november kun je bij StukTV kijken naar een nieuwe reeks van Het Jachtseizoen. Deze keer hebben de heren de regels nog eens goed aangescherpt om het de boeven nog moeilijker te maken om de regels te kunnen overtreden. “Geen hulp, geen vriendjes.” Ook is alles opgenomen in 4K, worden 360 graden camera’s gebruikt om alle acties goed in beeld te hebben. Alleen al de trailer van Het Jachtseizoen ziet er spectaculair uit, ook al is nog niet bekend welke BN'ers deze keer gaan vluchten…

Bekijk de trailer voor seizoen 7 van Het Jachtseizoen hieronder.

Het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen is vanaf 5 november elke zaterdag om 17.00 uur te zien op het Youtubekanaal van StukTV. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Nieuw seizoen <em>Het Jachtseizoen</em> vanaf 5 november bij StukTV: bekijk de trailer Vanaf 5 november kun je bij StukTV kijken naar een nieuwe reeks van Het Jachtseizoen. Deze keer hebben de heren de regels nog eens goed aangescherpt om het de boeven nog moeilijker te maken om de regels te kunnen overtreden. “Geen hulp, geen vriendjes.” Ook is alles opgenomen in 4K, worden 360 graden camera’s gebruikt om alle acties goed in beeld te hebben. Alleen al de trailer van Het Jachtseizoen ziet er spectaculair uit, ook al is nog niet bekend welke BN'ers deze keer gaan vluchten… Bekijk de trailer voor seizoen 7 van Het Jachtseizoen hieronder. Het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen is vanaf 5 november elke zaterdag om 17.00 uur te zien op het Youtubekanaal van StukTV. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Hélène en Anouk in Het Jachtseizoen: 'We zijn ze aan het vernederen' Bekijk deze video » StukTV over hun Gouden Televizier-Ring-nominatie: "Het is onwerkelijk" Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's