Miljuschka Witzenhausen brak haar voet toen ze van de keldertrap viel (video)

Miljuschka Witzenhausen brak haar voet toen ze van de keldertrap viel (video)

Maandag 31 oktober 2022 om 16:52

Miljuschka Witzenhausen zit noodgedwongen thuis, haar voet zit namelijk in het gips. De presentatrice neemt nu rust omdat ze haar voet heeft gebroken toen ze van de keldertrap is gevallen. Miljuschka heeft het er moeilijk mee want ze verveelt zich nu al en moet anderen vragen om alles voor haar te doen. “Het is een lesje in nederigheid, laten we het daar maar op houden.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Miljuschka Witzenhausen</em> brak haar voet toen ze van de keldertrap viel (video) Miljuschka Witzenhausen zit noodgedwongen thuis, haar voet zit namelijk in het gips. De presentatrice neemt nu rust omdat ze haar voet heeft gebroken toen ze van de keldertrap is gevallen. Miljuschka heeft het er moeilijk mee want ze verveelt zich nu al en moet anderen vragen om alles voor haar te doen. “Het is een lesje in nederigheid, laten we het daar maar op houden.” Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Video: Miljuschka Witzenhausen deelt de lekkerste tips om oesters te bereiden Bekijk deze video » Miljuschka Witzenhausen verklapt plannen van Karsu: 'Komt met dik programma!' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Miljuschka Witzenhausen brak haar voet toen ze van de keldertrap viel (video)

Actuele video's

Meer actuele video's