Jinek: Holly Mae Brood over actiescènes in Netflix-film The Takeover

Jinek: Holly Mae Brood over actiescènes in Netflix-film The Takeover

Tuesday 1 November 2022 om 10:02

Vanaf vandaag is de allereerste Nederlandse Netflix-actiefilm te streamen: The Takeover. Holly Mae Brood speelt de hoofdrol en sprak maandagavond bij Jinek onder andere over alle heftige scènes die ze op moest nemen: 'Het was pittig maar ik trok het wel redelijk.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 31 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Jinek: Holly Mae Brood over actiescènes in Netflix-film <em>The Takeover</em> Vanaf vandaag is de allereerste Nederlandse Netflix-actiefilm te streamen: The Takeover. Holly Mae Brood speelt de hoofdrol en sprak maandagavond bij Jinek onder andere over alle heftige scènes die ze op moest nemen: 'Het was pittig maar ik trok het wel redelijk.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 31 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. The Takeover is vanaf 1 november te streamen op Netflix. Bekijk alle Netflix-premières van november.
TV :
Jinek: Holly Mae Brood over actiescènes in Netflix-film The Takeover

The Takeover is vanaf 1 november te streamen op Netflix. Bekijk alle Netflix-premières van november.

Actuele video's

Meer actuele video's