Nieuw op Netflix: deze films en series verschijnen in november 2022

Nieuw op Netflix: deze films en series verschijnen in november 2022
Met onder meer The Crown en Wednesday

Kijktip :

Het lijkt er de laatste tijd niet op, maar er komen toch echt weer koude perioden aan. De tijd om lekker met een warme deken op de bank te kijken naar je favoriete film of tv-serie. Uiteraard helpen de streamingdiensten daar graag bij met een flinke bak nieuwe content. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in november 2022.

Kijktips van Gids.tv

The Takeover (1 november)

Netflix

Holly Mae Brood in 'The Takeover'. Bron: Netflix
Als de ethische hacker Mel Bandison bij een hightech zelfrijdende bus een hack onschadelijk maakt, legt ze daarmee onbedoeld ook een internationaal crimineel netwerk plat. Samen met Thomas Deen, haar zeer onhandige date van de avond ervoor, slaat ze op de vlucht voor deze criminelen, maar ook voor de politie. Lees hier waar je vanaf 1 november The Takeover kunt kijken.

Lees de filmrecensie van The Takeover.

Young Royals, S2 (1 november)

Netflix

Edvin Ryding als Prins Wilhelm in 'Young Royals'. Bron: Netflix
Prins Wilhelm past zich aan het leven aan op zijn prestigieuze nieuwe kostschool Hillerska, maar zijn hart volgen blijkt uitdagender dan verwacht. Tegelijkertijd worstelt hij met zijn seksualiteit. Bekijk hier waar je Young Royals kunt streamen.

Blockbuster (3 november)

Netflix

Randall Park, Melissa Fumero e.a. in 'Blockbuster'. Bron: Netflix
Timmy Yoon en zijn werknemers (waaronder zijn crush Eliza) proberen de enige overgebleven Blockbuster-videotheek in de Verenigde Staten overeind te houden. Want hoe blijf je relevant in een tijd waarin grote bedrijven de wereld hebben overgenomen? Bekijk hier waar je vanaf 3 november Blockbuster kunt streamen.

Enola Holmes 2 (4 november)

Netflix

Millie Bobby Brown als Enola Holmes in 'Enola Holmes 2'. Bron: Netflix
Enola Holmes neemt haar eerste zaak als rechercheur op zich, maar om het mysterie van een vermist meisje te ontrafelen, heeft ze hulp nodig van vrienden en broer Sherlock. Lees hier waar je vanaf 4 november Enola Holmes 2 kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Enola Holmes 2.

Manifest, S4 (4 november)

Netflix

Een routinevlucht ondervindt hevige turbulentie, maar uiteindelijk krijgen de piloten van vlucht Montego Air 828 het toestel veilig aan de grond. Vreemd genoeg blijkt dat de paar uur in de lucht voor de rest van de wereld vijf jaar heeft geduurd. Het vierde seizoen van Manifest maakt een grote tijdsprong. De serie begint het laatste seizoen twee jaar na het punt waar we seizoen drie waren geëindigd. Bekijk hier waar je vanaf 4 november Manifest kunt streamen.

Lees hier de serierecensie van Manifest seizoen 3.

The Fabulous (4 november)

Netflix

Vier beste vrienden jagen hun dromen na te midden van de elite van de modewereld terwijl ze hun veeleisende banen, romantische dilemma's en wilde nachten in de stad combineren. Bekijk hier waar je vanaf 4 november The Fabulous kunt streamen.

The Crown, S5 (9 november)

Netflix

Imelda Staunton als Queen Elizabeth in 'The Crown' seizoen 5. Bron: Netflix
Serie over het Engelse koningshuis. Het seizoen speelt zich af in de late jaren '90 en krijgt een bijna geheel nieuwe cast, zoals dit in seizoen 3 ook gebeurde. Natuurlijk zal dit seizoen de scheiding van Diana en Charles, maar ook de introductie van John Major als premier van Engeland te zien zijn. Bekijk hier waar je The Crown kunt streamen.

Lees ook de serierecensie van The Crown seizoen 5.

Falling for Christmas (10 november)

Netflix

Lindsay Lohan en Chord Overstreet in 'Falling for Christmas'. Bron: Netflix
In de dagen voorafgaand aan Kerstmisavond krijgt een jonge en pas verloofde erfgename een ski-ongeluk. Nadat de diagnose geheugenverlies is gesteld, wordt ze gelukkig opgevangen door de knappe eigenaar van de lodge en zijn dochter. Lees hier waar je vanaf 10 november Falling for Christmas kunt kijken.

Balle Perdue 2 [Lost Bullet 2] (10 november)

Netflix

Shot uit 'Balle Perdue 2'. Bron: Netflix
Nu de geniale monteur Lino zijn naam heeft gezuiverd, heeft hij maar één doel voor ogen: wraak nemen op de corrupte agenten die zijn broer en zijn mentor hebben vermoord. Lees hier waar je vanaf 10 november Lost Bullet 2 kunt kijken.

My Father's Dragon (11 november)

Netflix

De karakters Boris the Dragon en Elmer Elevator in 'My Father's Dragon'. Bron: Netflix
De jonge Elmer verlaat Levenloos Stad en reist naar het mysterieuze Wild Eiland, waar hij woeste beesten aantreft en een vriendschap voor het leven sluit. Lees hier waar je vanaf 11 november My Father's Dragon kunt kijken.

Is That Black Enough for You?!? (11 november)

Netflix

Promomateriaal voor de film 'Is That Black Enough for You?!?' Bron: Netflix
Een film over de geschiedenis van de zwarte cinema, vooral gericht op de jaren 70, met archiefmateriaal en nieuwe interviews met veel van de belangrijkste spelers uit het tijdperk. Lees hier waar je vanaf 11 november Is That Black Enough for You?!? kunt kijken.

In Her Hands (16 november)

Netflix

Zarifa Ghafari in 'In Her Hands'. Bron: Netflix
Het verhaal van Zarifa Ghafari, die op 26-jarige leeftijd een van de eerste vrouwelijke burgemeesters van Afghanistan werd en de jongste die ooit de functie bekleedde. De film documenteert haar strijd om te overleven tegen de achtergrond van de versnelde ontrafeling van haar land. Lees hier waar je vanaf 16 november In Her Hands kunt kijken.

The Wonder (16 november)

Netflix

Florence Pugh in 'The Wonder'. Bron: Netflix
Het verhaal gaat over een Engelse verpleegster, Lib Wright, die naar een piepklein dorpje wordt geroepen om te kijken naar wat volgens sommigen een medische anomalie of een wonder is - een meisje dat maandenlang zonder voedsel zou hebben overleefd. Lees hier waar je vanaf 16 november The Wonder kunt kijken.

Christmas with You (17 november)

Netflix

Aimee Garcia en Freddie Prinze jr. in 'Christmas with You'. Bron: Netflix
Het verhaal volgt een popster met een flinke burn-out in haar carrière en ontsnapt naar een klein stadje waar ze niet alleen inspiratie maar ook een dosis liefde vindt. Lees hier waar je vanaf 17 november Christmas with You kunt kijken.

Dead to Me, S3 (17 november)

Netflix

Het verhaal draait om een krachtige vriendschap die ontstaat tussen een gespannen weduwe (gespeeld door Christina Applegate) en een spring-in-het-veld, die een duister geheim met zich meedraagt (Linda Cardellini). Bekijk hier waar je vanaf 17 november Dead to Me kunt streamen.

1899 (17 november)

Netflix

Promotiemateriaal van '1899'. Bron: Netflix
In de mysterieuze horrorserie 1899 is een migrantenschip Kerberos op weg naar New York in het jaar 1899, de passagiers dromen van een betere toekomst. Maar na mysterieuze gebeurtenissen moet de koers op de Atlantische Oceaan worden gewijzigd. De passagiers worden geconfronteerd met een onbegrijpelijk raadsel, ze belanden in een nachtmerrie als ze een op drift geraakt tweede schip tegenkomen. Bekijk hier waar je vanaf 17 november 1899 kunt streamen.

Slumberland (18 november)

Netflix

Marlow Barkley en Jason Momoa in 'Slumberland'. Bron: Netflix
Een jong meisje ontdekt een geheime kaart van de prachtige droomwereld van Slumberland. Met de hulp van een excentrieke outlaw - half mens, half monster - Flip genaamd, doorkruist ze dromen en vlucht ze uit nachtmerries, in de hoop dat ze haar overleden vader terug zal zien. Lees hier waar je vanaf 18 november Slumberland kunt kijken.

Elité, S6 (18 november)

Netflix

Een deel van de cast van 'Elité'. Bron: Netflix
De serie gaat over tieners die naar Las Encinas gestuurd worden. Deze school staat in Spanje bekend als de beste en meest exclusieve van het land. Drie tieners die naar Las Encinas komen behoren echter niet tot de absolute elite, maar voor hen zit er niets anders op, nadat hun lokale school is verwoest door een aardbeving. Bekijk hier waar je Elité kunt streamen.

Wednesday (23 november)

Netflix

Jenna Ortega als Wednesday Addams in 'Wednesday'. Bron: Netflix
Deze serie volgt Wednesday Addams' jaren als student, wanneer ze probeert haar opkomende paranormale gaven onder de knie te krijgen, het grote mysterie te dwarsbomen en op te lossen waarmee haar bijzondere ouders verwikkeld waren. Bekijk hier waar je vanaf 23 november Wednesday kunt streamen.

The Swimmers (23 november)

Netflix

The
Het waargebeurde verhaal van tiener Yusra Mardini, een Syrische vluchtelinge, die een boot met vluchtelingen over de Egeïsche Zee in veiligheid sleepte. Samen met haar zus wist ze het in 2016 tot de Olympische Spelen te schoppen. Lees hier waar je vanaf 23 november The Swimmers kunt kijken.

Warrior Nun, S2 (25 november)

Netflix

Alba Baptista als Ava in 'Warrior Nun'. Bron: Netflix
De 19-jarige Ava wordt wakker in een lijkenhuis omdat ze net tot leven was gewekt door een aureool dat in haar rug is geplant door een non die achterna werd gezeten door demonen. Daarmee was Ava in een klap de belangrijkste 'warrior nun', een sekte van ninja-nonnen die in dienst van de katholieke kerk de demonen buiten de deur probeert te houden. Bekijk hier waar je Warrior Nun kunt streamen.

My Name is Vendetta (30 november)

Netflix

Alessandro Gassmann in 'My Name is Vendetta'. Bron: Netflix
Nadat oude vijanden zijn familie hebben vermoord, vluchten een voormalige maffiahandhaver en zijn pittige dochter naar Milaan, waar ze zich verbergen terwijl ze hun wraak plannen. Lees hier waar je vanaf 30 november My Name is Vendetta kunt kijken.

Verder op Netflix

Volgt z.s.m.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV