Video: tranen bij koningin Máxima tijdens bezoek aan school in Griekenland

Video: tranen bij koningin Máxima tijdens bezoek aan school in Griekenland

Tuesday 1 November 2022 om 18:44

Het koningspaar is op staatsbezoek in Griekenland. Ze zijn bij een middelbare school waar veel vluchtelingen zitten. Vlak voordat de kinderen een Argentijns lied spelen, raakt Koningin Máxima geëmotioneerd.

Lees verder onder de video.

Video: tranen bij <em>koningin Máxima</em> tijdens bezoek aan school in Griekenland Het koningspaar is op staatsbezoek in Griekenland. Ze zijn bij een middelbare school waar veel vluchtelingen zitten. Vlak voordat de kinderen een Argentijns lied spelen, raakt Koningin Máxima geëmotioneerd. Lees verder onder de video. GesprekOp de school met de vluchtelingen zit ook Ivan, een 17-jarige vluchteling uit Irak, die in Griekenland verblijft. Zij verzocht koningin Máxima vanmiddag om een persoonlijk gesprek. 'Ik verblijf hier al vijf jaar en ik heb nóg geen leven', zei Ivan geëmotioneerd. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Willem-Alexander en Máxima op staatsbezoek in Griekenland: dit is het programma (video) Bekijk deze video » Zien: koning Willem-Alexander en koningin Máxima bezoeken Akropolis (Griekenland) Bekijk deze video » Zie: Koningin Máxima op platte schoenen tijdens fotomoment in Griekenland Bekijk deze video »
Royals :
Video: tranen bij koningin Máxima tijdens bezoek aan school in Griekenland

Gesprek
Op de school met de vluchtelingen zit ook Ivan, een 17-jarige vluchteling uit Irak, die in Griekenland verblijft. Zij verzocht koningin Máxima vanmiddag om een persoonlijk gesprek. 'Ik verblijf hier al vijf jaar en ik heb nóg geen leven', zei Ivan geëmotioneerd.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's