Arjen Lubach imiteert boze koningin Máxima: 'Ik wil die manager spreken, nu!'

Arjen Lubach imiteert boze koningin Máxima: 'Ik wil die manager spreken, nu!'

Wednesday 2 November 2022 om 09:14

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn op staatsbezoek in Griekenland en dat is ook Arjen Lubach niet ontgaan. Het koninklijke stel ging op bezoek bij Nederlanders en kregen daarbij 'een consumptie naar keuze'. Máxima wilde graag een kopje thee, maar toen bleek dat er alleen koffie was. Willem-Alexander zag echter wel degelijk theezakjes staan...

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 1 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Arjen Lubach</em> imiteert boze <em>koningin Máxima</em>: 'Ik wil die manager spreken, nu!' Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn op staatsbezoek in Griekenland en dat is ook Arjen Lubach niet ontgaan. Het koninklijke stel ging op bezoek bij Nederlanders en kregen daarbij 'een consumptie naar keuze'. Máxima wilde graag een kopje thee, maar toen bleek dat er alleen koffie was. Willem-Alexander zag echter wel degelijk theezakjes staan... Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 1 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. ImitatieReden voor Lubach om een rake imitatie van een boze Máxima ten beste te geven: "Hij zegt toch die theezakjes staan daar! Ik zeg toch dat ik thee wil! Ik wil die manager spreken, nu!" Volgens Lubach is het ook wel duidelijk dat er straks een tent in Griekenland is met een beoordeling van één ster op Tripadvisor... De Grieken waren echter blij dat de 'democratische koning van Nederland' op bezoek was. "Eerlijk gekozen door zijn moeder!" aldus Lubach. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Arjen Lubach imiteert boze koningin Máxima: 'Ik wil die manager spreken, nu!'

Imitatie
Reden voor Lubach om een rake imitatie van een boze Máxima ten beste te geven: "Hij zegt toch die theezakjes staan daar! Ik zeg toch dat ik thee wil! Ik wil die manager spreken, nu!" Volgens Lubach is het ook wel duidelijk dat er straks een tent in Griekenland is met een beoordeling van één ster op Tripadvisor... De Grieken waren echter blij dat de 'democratische koning van Nederland' op bezoek was. "Eerlijk gekozen door zijn moeder!" aldus Lubach.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's