Zie: Sander Schimmelpennick: 'Ik ben gewoon een jankerd' bij &C

Zie: Sander Schimmelpennick: 'Ik ben gewoon een jankerd' bij &C

Woensdag 2 november 2022 om 17:04

Sander Schimelpennick is openhartig bij &C. Zo vertelt hij hoe hij laatst flauwviel bij de tandarts. "Ik dacht dat ik het aankon, als volwassen man is dat toch niet echt iets om trots op te zijn. Ik ben gewoon een jankerd,"aldus Sander.

De date die achtervolgt
Iets wat Sander nog steeds achtervolgt, is de afloop van een date toen hij nog jong was. Sander: "Ik ging op date met een meisje, die aan het einde van de date dus helemaal niet vrijgezel bleek te zijn. Toen zei ik: Nou dan gaat de rekening dus mooi door tweeën."

Bekijk hieronder het interview van &C.

Zie: <em>Sander Schimmelpennick</em>: 'Ik ben gewoon een jankerd' bij <em>&amp;C</em> Sander Schimelpennick is openhartig bij &C. Zo vertelt hij hoe hij laatst flauwviel bij de tandarts. "Ik dacht dat ik het aankon, als volwassen man is dat toch niet echt iets om trots op te zijn. Ik ben gewoon een jankerd,"aldus Sander. De date die achtervolgtIets wat Sander nog steeds achtervolgt, is de afloop van een date toen hij nog jong was. Sander: "Ik ging op date met een meisje, die aan het einde van de date dus helemaal niet vrijgezel bleek te zijn. Toen zei ik: Nou dan gaat de rekening dus mooi door tweeën." Bekijk hieronder het interview van &C. Bekijk ook Video: Chantal Janzen gaat minder tv maken: "Dankbaar dat ik dat kan" Bekijk deze video » ZIEN: Emotionele Chantal Janzen na eerste avond Chantal's Pyjama Party Bekijk deze video » Chantals Pyjama Party 2022: bekijk hier de feestelijke aftermovie Bekijk deze video »
TV :
Zie: Sander Schimmelpennick: 'Ik ben gewoon een jankerd' bij &C

Actuele video's

Meer actuele video's