Mart op de piste: Mart gaat keihard onderuit tijdens wedstrijd sleeën

Mart op de piste: Mart gaat keihard onderuit tijdens wedstrijd sleeën

In Mart op de piste is te zien dat Mart Hoogkamer en zijn vrienden gaan sleeën. Niet zomaar, het wordt een wedstrijd waarin alles is geoorloofd en Wesley Sneijder is de scheidsrechter. Mart gaat er als een speer vandoor, maar dan zet Randy Wolters het ineens op een lopen. Mart volgt maar hij gaat keihard onderuit…

Bekijk de beelden van Mart op de piste hieronder.

Mart op de piste is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Mart op de piste terugkijken bij Gids.tv.

<em>Mart op de piste</em>: Mart gaat keihard onderuit tijdens wedstrijd sleeën In Mart op de piste is te zien dat Mart Hoogkamer en zijn vrienden gaan sleeën. Niet zomaar, het wordt een wedstrijd waarin alles is geoorloofd en Wesley Sneijder is de scheidsrechter. Mart gaat er als een speer vandoor, maar dan zet Randy Wolters het ineens op een lopen. Mart volgt maar hij gaat keihard onderuit… Bekijk de beelden van Mart op de piste hieronder. Mart op de piste is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Mart op de piste terugkijken bij Gids.tv. Hoogtepunten Mart op de piste aflevering 1: 'Wesley Sneijder is uitsmijter Madurodam’ Bekijk deze video » Zie: feestbeest Mart Hoogkamer is terug van weggeweest en heeft er zin in Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's