Over Mijn Lijk: Irene stuurde bericht over naderende einde met 'smiley face'

Over Mijn Lijk: Irene stuurde bericht over naderende einde met 'smiley face'

In de reünie van Over Mijn Lijk vertelt Tim Hofman over het bijzondere bericht dat Irene stuurde over haar naderende einde. Ze stuurde: “Hele leven op z’n kop. Sindsdien gaat het met mij eigenlijk erg goed. Ik leef nu mijn leven helemaal naar mijn eigen zin. Nog een half jaartje, jaartje en dan gaan we ten onder. Smiley face.”

Lees verder onder de video.

<em>Over Mijn Lijk</em>: Irene stuurde bericht over naderende einde met 'smiley face' In de reünie van Over Mijn Lijk vertelt Tim Hofman over het bijzondere bericht dat Irene stuurde over haar naderende einde. Ze stuurde: “Hele leven op z’n kop. Sindsdien gaat het met mij eigenlijk erg goed. Ik leef nu mijn leven helemaal naar mijn eigen zin. Nog een half jaartje, jaartje en dan gaan we ten onder. Smiley face.” Lees verder onder de video. Irene wil met positieve boodschap eindigenHofman verbaast zich nogal over de ‘smiley face’ aan het einde van het heftige bericht. “Normaal als ik een heel slecht bericht breng, dan wil ik niet mensen met een naar gevoel achterlaten, dus ik wil iets met een positieve boodschap eindigen”, zegt Irene. “Dus dan doe ik het zo, ik weet het niet zo goed.” Bekijk het fragment van de reünie van Over Mijn Lijk, die te streamen is op NPO Start, hierboven. Je kunt alle afleveringen van Over Mijn Lijk terugkijken bij Gids.tv. Roy Oude Rikerink over reünie Over Mijn Lijk: "Geniet van alle mooie momenten" Bekijk deze video » Over Mijn Lijk: Irene heeft nog maximaal 1 jaar te leven, hoopt moeder weer te zien Bekijk deze video »

Irene wil met positieve boodschap eindigen
Hofman verbaast zich nogal over de ‘smiley face’ aan het einde van het heftige bericht. “Normaal als ik een heel slecht bericht breng, dan wil ik niet mensen met een naar gevoel achterlaten, dus ik wil iets met een positieve boodschap eindigen”, zegt Irene. “Dus dan doe ik het zo, ik weet het niet zo goed.”

Bekijk het fragment van de reünie van Over Mijn Lijk, die te streamen is op NPO Start, hierboven. Je kunt alle afleveringen van Over Mijn Lijk terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV